Peter plys citater

Peter plys citater i massevis 

Peter plys citater bliver vi aldrig trætte af og derfor har vi også samlet en Peter Plys Citaterhånd fuld lidt mere til  af de bedste citater af den søde bamse. Peter plys kommer med mange inspirerende og livsglædende citater som, kan bruges i utrolig mange sammenhænge.

Rigtig mange af os kender Peter Plys og hans mange søde citater fra timerne foran fjernsynet og det gode stunder med familien. Peter Plys har en speciel plads i de flestes hjerter og derfor har citaterne også fulgt dem og gjort en en stor indflydelse på dem igennem deres liv. Mange citater fra den søde bamse er ofte noget vi alle sammen kan relatere til på et eller andet tidspunkt i vores liv.

Et sødt udvalg af citater af Peter plys

Hvem savner ikke altid den søde lille Peter Plys bamse, og dens søde citater fra tegnefilmene, når man går og har det lidt nedtrykt, eller blot har brug for, at sætte et godt ord på dagen. Peter plys og hans citater går direkte igennem og rammer lige ind i det honningbløde område i ens hjerte og alle kan relatere eller genkende et Peter Plys citat – for det meste da.

Det vidste du ikke om Peter Plys

Peter plys er opkaldt efter en rigtig bjørn

I Canada var der en soldat der hed Harry Colebourn, som købte en bjørn af en jæger for 20$, og denne bjørn døbte han Winnipeg—og det blev til “Winnie” i forkortelse og der gik ikke længe før, at bjørnen blev maskot for hans troppe. London Zoological Gardens blev bjørnens sted hvor den nød resten af sine dage og det var her Christopher Robin Milne fik øjnene op for den søde bjørn, og han er søn af skaberen og forfatteren til Peter Plys, A.A. Milne

I 1961 købte valte Walt Disney at, købe filmrettighederne fra A.A. Milne’s enke, Daphne, og så begyndte en æra og en ny historie for Peter plys. En serie med Peter plys blev snart udgivet i landets biografer, der startede i slutningen af ​​1960’erne. I 1977 udgjorde en trio af Peter Plys første teatralske udgivelse Winnie the Poohs mange eventyr. 1980’erne bragte to tv-shows, “Velkommen Peter Plys” og “Peter Plys eventyrer”.

Er Peter plys dansk?

Når man er vokset op med en tegnefilm igennem sin barndom, som har været på dansk, er man næsten altid overbevist om, at tegneserien er dansk og skabt i Danmark. I Danmark kan vi prale af, at have opfundet rigtig mange tegneserier, som har præget barndommen for mange børn i Danmark og resten af hele verden. Hvad angår Peter plys og hans gode citater i de mange tegnefilm, som vi alle har set før eller siden, så er han ikke opfundet i Danmark, men derimod i Canada. Heldigvis kan vi som land parre mange ligheder med Canada og derfor kan, man vel godt bilde sig selv ind på en god dag, at han lige så godt kunne været opfundet i Danmark.

Kunne du også tænke dig en lidt mere spændende start på dagen kan du med fordel benytte dig af siden her, som giver dig en stor samling af Peter plys citater til alle lejligheder. Peter plys fylder meget i livet for nogle mennesker og har altid gjort det og det er netop derfor vi mener, at en side med citater fra Peter plys har sin plads her på nettet. Du kan frit benytte dig af de citater du finder på siden og de er alle sammen sagt af den søde bette honningelskende bamse, Peter plys.

Lær at tegne Peter plys

Hvis du ønsker, at lære og tegne Peter plys så kan du nu lære det af dem der har opfundet ham og faktisk sidder og tegner ham til dagligt. Du kan nemlig lære, at tegne Peter plys er af selveste Disneys tegnere, som vil guide dig slavisk og pædagogisk igennem hvordan du kan tegne Peter plys på hel egen vis.